Адвокат на бизнесмена Миню Стайков направи коментар по повод твърденията

...
 Адвокат на бизнесмена Миню Стайков направи коментар по повод твърденията
Коментари Харесай

Адвокат на Миню Стайков: Чакаме клиповете

 

Адвокат на предприемача Миню Стайков направи коментар във връзка изказванията на земеделеца Станислав Илчовски в Комисията за проверка на ръководството в последните години, че на сбирки, в които е взел участие и Борисов, са били пускани клипове със полови издевателства в ареста над притежателя на Винпром „ Карнобат “.

„ Доверителят ми в никакъв случай не е взел участие в клипове, волно или несъзнателно. За нас е любопитно да забележим какво е наличието на тези материали. Очакваме способените органи да ги разгласяват, с цел да се срещнем с тях. Когато стане известно, обадете ни се! “, съобщи адв. Анна Попова, представена от трибюн.бг 

Комисията по проверка на ръководството продължава в петък с чуването по сигналите за рекет и изнудване. Тв предаването на Сашо Диков по телевизия Евроком разгласява анонс за идно посещение на индивида, който твърди, че му е била желана „ такса успокоение “ от 800 000 лева на следващия ден вечер.

По-рано сбит коментар направи предприемачът Иван Ангелов, притежател на „ Градус “, който съгласно Илчовски желал да му вземе бизнеса и подарявал златни кюлчета на премиера в оставка.

„ Не съм в България! Този човек е глупак и наркоман. Няма да разясня. Луд човек! “, съобщи Ангелов пред БТВ.

Бойко Борисов също опроверга изказванията, че се е срещал с Илчовски. Според него изказванията за рекет и корупция били “подгрети остарели манджи ”.

“Не познавам Илчовски. Платили са на хора да излизат и да приказват ”, сподели Борисов на брифинг в централата на партия ГЕРБ.

Лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова сутринта излезе с пост, в който настоя прокуратурата да се самосезира поради изказванията на Шлчовски.

Арман Бабикян от ИМВ съобщи в изявление за Нова телевизия, че в по време на чуването на Илчовски, в залата са връхлетели представителите на ГЕРБ и са почнали да крещят, тъй че да заглушат думите на предприемача. Това го направиха от боязън, съобщи Бабикян.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР